Clienți

Credem în parteneriate de lungă durată

În prezent, calitatea serviciilor prestate de SALSERV ECOSISTEM este apreciată de peste 200 de agenți economici, 500 de asociații de locatari/proprietari și 170 de proprietari de locuințe particulare, în toate sectoarele capitalei, în județul Ilfov și Giurgiu.
S.C. SALSERV ECOSISTEM S.R.L. lucrează cu oameni, pentru oameni. Clienții sunt cei care justifică eforturile activității noastre. Ascultăm, participăm activ, îmbunătățim continuu și oferim servicii de calitate. Promisiunea S.C. SALSERV ECOSISTEM S.R.L este onorată de o echipă extinsă de angajați care lucrează cu responsabilitate, pe baza unor proceduri bine puse la punct.

Printre clienții S.C. SALSERV ECOSISTEM S.R.L. se numără

  • PRIMĂRIA ORAŞULUI BRAGADIRU, JUDEŢUL ILFOV
  • PRIMĂRIA ORAŞULUI MĂGURELE, JUDEŢUL ILFOV
  • PRIMĂRIA COMUNEI PETRACHIOAIA, JUDEŢUL ILFOV
  • PRIMĂRIA MIHĂILEŞTI, JUDEŢUL GIURGIU
  • PRIMĂRIA ADUNATII COPACENI, JUDEŢUL GIURGIU
  • PRIMĂRIA COMUNEI BUTURUGENI, JUDEŢUL GIURGIU
  • PRIMĂRIA COMUNEI BULBUCATA, JUDEŢUL GIURGIU


Clienții aleg calitatea.
Iar noi muncim să o menținem la standarde


Filosofie de lucru

Filosofia companiei noastre se bazează pe consistență în efectuarea serviciilor de salubrizare. Ne adaptăm la necesitățile pieței, facem eforturi să menținem clienții actuali, lucrăm asiduu să participăm la imaginea unui oraș curat pentru a susține sănătatea populației.

Eficiența pe piață o asigurăm prin servicii prompte și de calitate adaptate la necesitățile și posibilitățile clienților.

Verificarea și controlul calității

S.C. SALSERV ECOSISTEM S.R.L. va asigura resursele umane, materiale, instalațiile și echipamentele necesare, corespunzătoare cu cerințele beneficiarului.

Beneficiarul va verifica permanent modul de efectuare a prestației de către S.C. SALSERV ECOSISTEM S.R.L., întocmind zilnic/săptămânal/lună rapoarte de constatare privind calitatea prestației. În rapoartele zilnice va fi consemnat și modul de rezolvare a sesizărilor primite de la utilizatori.

S.C. SALSERV ECOSISTEM S.R.L. va răspunde de buna desfășurare a prestației, de calitatea și cantitatea pe care le garantează material și financiar.