Vidanjare si decolmatare

Operațiuni de vidanjare și transport de ape uzate din fosele septice

Serviciile de vidanjare, decolmatare și spălare a conductelor de canalizare se vor desfășura numai la solicitarea beneficiarului.

Orice apă care a facut obiectul unei folosiri și căreia i s-au modificat caracteristicile fizice, chimice, biologice sau microbiologice și/sau radioactivitatea, se vidanjează și se transportă cu autovehicule specifice pentru a fi deversată în rețeaua publică de canalizare.

Deversarea se face numai la unul din punctele de preluare a apelor uzate, indicate de S.C. DISTRIBUȚIE APĂ ȘI CANALIZARE MĂGURELE S.R.L..

Servicii de decolmatare si spalare a conductelor de canalizare

S.C. SALSERV ECOSISTEM S.R.L. va ofera urmatoarele servicii privind desfundarea si spalarea canalizarii: desfundare canalizare cu autospeciale de inalta presiune, desfundare tevi cu vidanje, decolmatare, curatare, transbordare, intretinere canalizare.

Societatea noastra detine toate autorizatiile necesare in domeniul prestarii serviciilor de vidanjare si tehnologie conform normelor de mediu europene. Personalul societatii este format din oameni cu experienta, fapt ce atrage de la sine seriozitatea si garantarea serviciilor noastre in ceea ce priveste calitatea si termenele de executie. Deversarea apelor uzate se va face numai concordanta cu legislatia in vigoare, in spatiile special amenajate.

Putem lucra pentru dumneavoastră începând de astăzi!

Societatea noastră oferă o atitudine vizionară, soluții eficace și dezvoltă relații strânse cu toți partenerii de afaceri.

Licențe, autorizații și certificări

De asemenea, societatea noastră deține toate documentele eliberate de instituțiile cu abilitare și competențe în domeniul salubrității:

  • Licenta ANRSC.
  • Licenta ARR.
  • Autorizație de Mediu eliberată de Ministerul Mediului.

În prezent, S.C. SALSERV ECOSISTEM S.R.L. presteaza de aproximativ 100.000 locuitori din 3 mari orașe: Bragadiru, Mihăilești și Măgurele.

Scroll to Top